10 jan 2017

2017 goed ingezet!

We wensen iedereen een geweldig 2017 toe, dat het een eerlijker, veiliger, gezonder en duurzamer mag worden in Lille en de rest van de wereld.  Het zijn wensen die we van harte uitspreken, maar we willen ook beloftes doen,  Zo gaan we ook in 2017 actief, constructief en Kritisch aan politiek doen, we houden de vinger aan de pols bij het gemeentebestuur, we gaan zoals afgelopen jaren voorstellen indienen voor de Lilse mensen, ons dorp en de natuur. Lille is een prachtige gemeente, maar er zijn toch nog te veel zorgpunten die beter moeten worden, om te wonen en te leven,

We zijn er alvast ingevlogen met een prachtige wandeling en een gezellige receptie. Een leuke opkomst, lekker eten, het woordje van de voorzitter en we werden vergezeld door Imade Annouri, Vlaams Volksvertegenwoordiger in het parlement. 

Heb jij zin om mee je schouders onder het Groene project te zetten? Of wil je mee vooruitkijken naar waar we in 2018 het verschil gaan kunnen maken?  Laat het ons weten lille@groen.be of contacteer iemand van onze ploeg.

Maar vooral geniet actief van 2017!  Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.